Nyheter från Visibia


Testa BEMER gratis Onsdag 22 maj kl 10-15

21-05-2019

Välkommen in på gratis BEMER-behandling onsdag 22 maj kl 10-15, behandlingen tar 8 minuter och efterverkande effekten i kroppen är hela 12-15h

Perfekt för dig som har ont och/eller vill må bättre och höja ditt immunförsvar...

BEMER är en certifierad medicinteknisk utrustning, varumärkesregistrerad som BEMER® Fysikalisk vaskulär terapi. Vetenskapligt undersökt och dokumenterad effekt. BEMER-terapi aktiverar en störd mikrocirkulation, vilket är en viktig grund för
återställande och bibehållande av vår hälsa.
BEMER är enkel, säker att använda och utan negativa biverkningar. Du får inblick i hur denna terapi fungerar, hur den används och dess användarnytta. BEMER har förprogrammerade program för en enkel, regelbunden och effektiv användning, varav ett unikt sömnprogram.
I våra nya lokaler på Strandgatan 2 i Mariehamn, Åland

Mer info om BEMER på www.mikrocirkulationifokus.se eller www.visibia.bemergroup.comBack to News